lørdag den 28. februar 2009

KORT


Så blev det weekend igen og endnu en fødselsdag ligger forude.... Papiret som så mange kender er sassafras, tal fra Thickers og primablomster. Prøvede endda min nye symaskine, men den duede bare slet ikke, så den må retur... ØV!!! Jeg må nok hellere ud af investere i en bedre :-)

Go weekend til jer alle!!!!

Posted by Picasa

torsdag den 26. februar 2009

NYESTE KØB


Jubii jeg har fået en symaskine, lille og handy, til kun 149.95 kr i Føtex, sikke et kup......... Ja det må vi jo så se om det er når den skal i brug, forventer nu ikke for meget, men skal hovedsageligt også kun bruges til scrap :-) Der står endda på den at den er PROFESSIONEL :-)
Posted by Picasa

tirsdag den 24. februar 2009

MENS VI VENTER....


Et lille kort mere.. Min veninde venter sig en lille pige d 1 marts og tænkte at denne gang ville jeg være på forkant. Papiret er rester fra A-Z, dejlige farver tænkte jeg, men da jeg åbnede posen lugtede det bare for mystisk, så det er nok ikke syrefrit, men godt nok til kort. Og så er jeg total vilde med de glearstamps med så fødder :-)
Posted by Picasa

søndag den 15. februar 2009

KORT



Disse 2 kort fik jeg lavet til weekendens fødselsdage.... Begge kort blev lavet på 1 time, nogen gange skal det bare gå stærkt, min bedre halvdel mente også jeg var blevet rimelig god til det med "hurtige kort" som han kaldte det. Jeg har brugt Prima, rub ons, og bogstaver igen fra Thikers som jeg har embossed med orange farve.
Posted by Picasa

NYTÅR


Astrid der bare er så klar til at holde nytår....
Fik lavet dette LO den anden dag. Bund papiret er fra white out collection, faktisk fra jul.... bling er fra Kaisers scrapbook, prima blomster, Thikers bogstaver, synes bare de er kanon, de er utrolig nemme og hurtige at sætte på med klister bag på :-)
Posted by Picasa

torsdag den 5. februar 2009

Scanningen

Den dejligste og skønneste baby der ligger der.... vokser så fint. Og nu er vi lige pludselig en familie på 4.

Billederne fik jeg scannet over i Japan photo, kunne slet ikke vente med at komme igang med dette LO. Synes selv det blev fint, selvom billederne går meget ind i hinanden.

Bogstaver er fra Thikers, bling er lavet fra skabelon bazill basicpapers, prima blomst.
Posted by Picasa

DEN SØDE VENTETID

Så blev maven stor, ugerne kan jeg ikke helt huske, der gik noget galt med vores dato på kameraet, typisk.... Spændingen over ikke at vide hvad det er er bare det bedste. Vores første barn vidste vi ville blive en pige. Så det var en dejlig overraskelse at vi fik en af hver, den skønneste William.

Papiret er fra kaisercraft, filmrullen fra fru hansens kælder, og så har jeg brugt prima blomst, chipboard fra heidi swapp som jeg har embossed sort, bogstaverne er clearstamps som er pålagt clossy accent.

Posted by Picasa

onsdag den 4. februar 2009

Endelig

Endelig fik jeg min blog oprettet.
Jeg kan slet ikke vente med at komme ordentligt igang.
Da jeg lige har født den dejligste dreng, vil jeg starte med at sætte et par billeder ind af min dejlige familie. :-)


Posted by Picasa