søndag den 26. april 2009

Blogcandy


Super duper lækker blogcandy hos Debbie Doncaster.... Må bare eje den :-) Se den lige, er den ikke bare lækker???
www.passionforcrafts.blogspot.com
Posted by Picasa

tirsdag den 21. april 2009

Så blev Willam døbt



Så blev det Williams tur til at få vand i håret :-) Han sov simpelthen fra det hele... Også da vandet pjaskede i håret. :-)
Posted by Picasa

mandag den 20. april 2009

sne pigen...


Dette Layout begyndte jeg på til scrap aften i Frederikshavn, endelig er det blevet færdigt, det blev egentlig slet ikke som jeg havde regnet med, men ok alligevel. Bogstaver er fra Panduro hobby som jeg har pålagt Diamond stickles, snefnug i metal er købt hos fru hansens kælder.
Posted by Picasa

tirsdag den 7. april 2009

nååå jo!!!!


Nåå jo, dette LO lavede jeg til scrapaften i Frederikshavn for 14 dage siden, en rigtig hyggelig aften hvor der vist blev snakket mere end der blev scrappet :-) Udfordringen lød på et LO med filt og syning, så det prøvede jeg da på. Den råhvide filt er fra A-Z, papiret er fra Imaginisce, bogstaver igen fra Thickers og primablomster.
Posted by Picasa

Som tiden da går....

Hold da op tiden flyver der ud af. Igår blev jeg 30.... sikke dog!!! Og skær torsdag står den på barnedåb med lille bassen, glæder os rigtig meget til at se familien. Så det med at scrappe har lige været på standby, men der bliver forhåbentlig en stund her i påsken, så i kan få william at se i den fine dåbskjole.

Rigtig go påske til jer alle!!!!