fredag den 26. februar 2010

2 kort

Endnu et par baby drenge kort.
Det ser så ud som alle de gravide venner venter drenge.
Jeg ved ikke hvorfor, men da jeg så kiggede i kortkassen efter drengekort (den ene dreng er nemlig lige kommet til verden), ja så var der kun et enkelt, mystisk!!!! Synes ellers jeg havde haft gang i nogle flere.
Nå men jeg har fået lavet disse 2 meget forskellige babykort, har prøvet mig lidt frem med den "blomsten" på det øverste kort, ved ikke helt om det er sådan den skal se ud....



Her er ferien også ved at være slut, hyggelig kan man ikke just sige den har været. Først startede Astrid med opkast i 4 dage og nu er det William og Brian tur. Brian tog til Skotland onsdag morgen for at arbejde, men ligger så der og er syg... SURT!! Men mon så ikke turen går til mig næste gang... Håber det da virkelig ikke!!


Rigtig god Weekend til jer alle!
Posted by Picasa

tirsdag den 23. februar 2010

Mindet om Anton


Jeg har lavet dette mini album til minde om vores dejlige hund Anton, som vi desværre måtte aflive mellem jul og nytår pga. sygdom. Så nu har vi dette at kigge i når vi savner ham allermest og når vi gladeligt skal mindes. Jeg har taget et lille udpluk af alle de billeder jeg har printet ud og ville da rigtig gerne have haft alle billederne med, men pladsen var ikke lige til det. Så her er nogle af dem.......Hmmm måske jeg bare skal lave et album mere.



DER ER FLERE BILLEDER AF ALBUMMET I INDLÆGGET NEDENUNDER
Posted by Picasa



Posted by Picasa

mandag den 22. februar 2010

Ude at køre

Endnu et LO til Williams album, eftersom de sidste LO's jeg har scrappet har været til Astrid, måtte jeg hellere få lavet et til ham også :-) Billederne er fra sidst på sommeren.



Papiret er fra October afternoon fra to forskellige serier, chipbord bogstaver er embosset med orange, filt blomster og sommerfugle, blomster bling er fra Basic grey og binko kort er fra jenni bowlin.

Posted by Picasa

lørdag den 20. februar 2010

25 & 40 år

Idag skal vi både til 25 & 40 års fødselsdag og til begge disse herrer der fylder år har vi købt et Hjørring gavekort ( den lidt nemmere løsning) og i stedet for de kedelige hvide kuverter man aflevere dem i, har jeg lavet disse 2 kort, hvor der er plads til gavekortet, det syner af lidt mere :-)





Rigtig god snevejrs weekend til jer!!
( det har vi ihvertfald heroppe nordpå)

Og tak for alle jeres altid søde og venlige kommentarer, nyder at læse hver og en.


Posted by Picasa

onsdag den 17. februar 2010

God bedring

Dette kort har jeg lavet til min svigerinde, som skulle opereres idag. Det hele gik rigtig fint, så vi tog en tur op på sygehuset i eftermiddags, men Astrid kan ikke lide at være på sygehuset, hun snakker tit om ikke er syg og ikke skal på sygehuset. Og da vi kom derop ville hun ikke med ind og ville hjem.
Men hvorfor søren mon hun er så bange for at være der????
Så det blev et meget kort visit.



I går aftes var jeg til scrap aften i Frederikshavn, super hyggelig som altid og selvom vi kom tidligt blev det kun til et enkelt LO...hmmm mon vi snakker for meget :-)
Dette er endnu et sommer LO, jeg mangler journaling kan jeg lige se nu, det må jeg jo så se om jeg kan finde plads til :-)




Posted by Picasa

søndag den 14. februar 2010

En mors kærlighed

Dette LO fik jeg lavet igår, Billedet er fra da Astrid er 1 ½ mdr. , så det er et stykke tid siden, ved egentlig ikke hvorfor jeg ikke har scrappet det før.... Men nu er det endeligt gjort og er blevet glad for resultatet.

Det brune papir er fra Bo Bunny, Abby Road og derpå har jeg lagt det klare papir med pink swirls fra Papermania, Thikers bogstaver, blomst og bling fra Prima og stickers fra making memories. Den store sommerfugl i filt har jeg fået af min søster, mener den er købt hos Mimosa.



Posted by Picasa

onsdag den 10. februar 2010

Vandmænd og et kort

Dette LO startede jeg med at lave da jeg var i klub i mandags, kunne ikke rigtig få det færdigt, men sådan er det jo nok når man ikke slæber alle sine scrapsager med, så er der altid et eller andet man mangler.
Så idag har jeg fået det færdigt og synes det blev godt, laver aldrig "skævt" LO´s, så det er nyt.
Papirerne er rester, bogstaver er chipboard, embosset. Den søde fisk og skaldyret er fra det lækre stempelsæt fra Hero Arts, jeg fik af min søster i julegave





Og så fik jeg også lige lavet et "hurtigt" kort. Jeg kan godt se jeg skal have øvet mig noget med de Copic penne, men øvelse gør mester, ik:-)
Papiret er faktisk julepapir, fra Bo bunny, men kun den ene side er julede og det er ihverfald ikke denne :-) Begge stempler er købt hos Scrapper

Posted by Picasa

mandag den 8. februar 2010

Be my valentine

Nu er det snart den 14 feb, der er fastelavn, men også valentinsdag. Og jeg har lavet et valentins kort, ikke fordi jeg går op i valentinsdag, men fordi jeg havde fået et nyt stempel med cupcakes hvor der er små hjerter på :-) fra Hero arts. synes det var sødt til et valentinskort.
Mon ikke det kunne være hvis jeg gav min mand dette kort, at han ville invitere mig ud at spise.
Det må vist hellere prøves..... Det er da for længe siden!!!

Posted by Picasa

lørdag den 6. februar 2010

Det har jeg da helt glemt..

I denne uge har jeg ikke rigtig fået scrappet noget, men jeg har da helt glemt at vise jer hvad jeg købte sidste søndag, da der var kreativdag i Asdal, godtnok var jeg ikke med, da den jo stod på fødselsdag hele weekenden, men derfor kan man jo godt købe noget. Jeg havde lagt en ordre ind hos Pia fra Kreativefornemmelser, så den kørte Astrid og mig op efter søndag, og sikke der sneede, men pakken skulle hentes og dette blev det til..... glæder mig så meget til at komme igang med det...



Rigtig god weekend til jer :-)
Posted by Picasa

onsdag den 3. februar 2010

Endnu et kort til ny baby


Jeg har så igen lavet et kort til en ny baby som ikke er kommet til verden endnu, måske ikke engang lavet endnu :-) :-)
Der er igen et lille babyboom i vores vennekreds, 3 venter sig, men vi ved ikke endnu hvad der kommer.... Men det er da altid godt at være på forkant hvis det nu skulle være en pige :-)


Et enkelt kort, knap så babyet som andre...
Posted by Picasa