mandag den 12. juli 2010

Til 2 drenge


Disse 2 kort er lavet til en lille nyfødt dreng og han storebror.

På det øverste har jeg brugt et stempel som er købt for længe siden, det er embosset på kraft, bogstaver er fra my little shoebox.



Her har jeg virkelig været kreativ, har selv lavet skabelonen til dette bil kort.:-)
Jeg har brugt bogstaver Thickers og My little shoebox. For at få det "slidte" look på 100 % dreng har jeg først embosset og derefter fjernet lidt af pulveret med en lille pensel.



Det er alt fra mig for denne gang. I dette øjeblik er vi i sommerhus og er her de næste 14 dage, så der kommer ingen scrap fra mig, men måske nogle feriebilleder.

Håber i alle nyder det gode vejr ligesom os!! :-)


Posted by Picasa

onsdag den 7. juli 2010

Bryllupskort med tilhørende pengeæske


Jeg fik en bestilling på et kort fra en gammel kollega, det skulle bruges til bryllup og skulle indeholde penge, så jeg gik i krig med at kigge rundt på de forskellige blogge.
Hos Charlotte Ravn fandt jeg dette sæt, som jeg synes var idealt til formålet. Skabelonen fandt jeg hos Randis lille blog, hun laver så mange flotte æsker i forskellige størrelser.

Ja papiret kan jeg igen ikke huske hvad hedder, men ellers er der brugt Prima, bling købt i A-Z (bilka) og de små metal hjerter har jeg fundet i Kvickly. Det der skulle forestille tyl, er egentlig en rest jeg har tilbage fra myggenet i vinduerne.:-)






Æsken er utrolig nem at lave, planen var at rulle pengene deri, og derefter sætte bånd omkring.


Posted by Picasa

tirsdag den 6. juli 2010

Et album til min skønne niece Cecilie

Dette album lavede jeg til min niece Cecilies (Helle's datter) der blev konfirmeret i maj. Det følger hende fra da hun blev født og næsten til hende konfirmation. Sjovt at se så meget hun har forandret sig, men skøn har hun altid været og er nu blevet til en smuk ung pige.

Papiret jeg har brugt kan jeg simpelthen ikke huske hvad hedder, både bogstaver og detajler er ting som jeg havde til at ligge, og har fået det til at passe ind.:-)

Torsdag aften skal mig og min søs have scrappe aften, nøj hvor jeg glæder mig til en hyggeaften!!!

Kan i have en rigtig god uge