tirsdag den 24. august 2010

Sikke et blæsevejr

Så har jeg sørme været i det kreative hjørne igen og sikke det blæser idag. Var igår aftes ude for at sætte trampolinen hen i et hjørne af haven hvor den står i læ og havestolene ind. Og det var nok et godt valg, for rutchebanen er fløjet en 3 meter hen af græsplænen, det skal lige siges den ikke sidder fast på vores gyngestativ, men i spænd, åbentbart ikke nok.

Denne uge synes pludselig så kort, jeg starter i skole på mandag, efter hele 9 ugers sommerferie, wupti og de uger var væk. Og kender i det med, så er der lige pludselig så meget man skal nå inden, der vist er blevet udskudt lidt...

Nå, men jeg er igang med at finde et emne, jeg skal skrive om til min næste opgave, som vi skal igang med når jeg starter. Men for lige at få en pause, har jeg scrappet.

Papiret jeg har brugt til LO og kort er fra My minds eye, fra 2 forskellige serier, den med uglerne er fra serien Quite contrary, det andet er fra serien LUSH.... Skønne serier og synes bare farverne er for lækre, men elsker også grønt:-)
Til LO'et har jeg brugt Dymo, Thickers bogstaver, knapper og bånd. Uglen hører til serien Quite contrary.



Og så blev det til et par kort mere til kortkassen.
Blev inspireret af uglerne og tænkte at det ville da være sødt hvis de sad i et træ og kan bruges til både mand og dame....



Og min dejlig frø, ham er jeg glad for, synes han er så sød og har brugt ham til mange kort:-) Han er embosset og så har jeg har brugt glitter i kanten af det hvide.


Closeup, så man kan se glitteret der sidder på kanten, man kan vist godt se det ikke er tørt:-)



Tak for besøget:-)

Posted by Picasa

søndag den 22. august 2010

2 stk. bryllupskort

Ja det første kort har nogle af jer set før, men der er lige sket lidt forandringer, ny tekst, glitter og lidt grønt...



Det næste er et til kortkassen og så troede jeg egentlig jeg havde et par billeder mere af kort jeg ville have vist jer, men enten har jeg misset dem, eller også er de blevet slettet... typisk!!!



Rigtig god søndag til jer.
Posted by Picasa

torsdag den 19. august 2010

Memories

Memories, ja er det ikke det, det hele handler om - MINDER, det er ihvertfald derfor jeg laver mine LO's, som egentlig handler mest om mine børn. Jeg har kameraet men altid, for tænk hvis man gik glip at et super godt billede, med en god historie bag:-)

Tirsdag aften var jeg til scrapaften, sammen med en masse skønne tøser, vi hyggede og grinede som aldrig før... Og selvom jeg var der i 4 timer, blev det første LO mit eneste resultat, og så har jeg endda sat teksten på herhjemme.


Papiret har jeg købt på en ferie i Sverige tilbage i påsken. Det er Maja Design og hedder GreaDiem, lækkert papir. Eller har jeg brugt prima, bling og Thickers bogstaver.




Memories, endnu et billede fra vores dejlige ferie i sommerhus, uhh som vi hyggede på stranden, det kunne bettemanden lide, men at komme i vandet var ikke lige hans kop te....



Papiret her er også Maja design og hedder egentlig Mine venner Carina, sjovt navn... Og faktisk er der i øverste venstre hjørne et lille digt om venner, opdagede det først da jeg havde lavet LO'et, synes ikke helt det passer i denne sammenhæng.


Ha en rigtig dejlig dag, trods vejret, her har der ikke gjort andet end  at regne siden vi stod op!
Posted by Picasa

tirsdag den 17. august 2010

Prøver lige igen, nu med billeder..

Dette kort er et bryllupskort der skal bruges på lørdag. Skabelonen er lavet af Donna og kan købes hos Scrapper, hvor der findes alverdens skabeloner.
Jeg har syet rundt i kanten, pyntet med blomster og brugt min sommerfugle punch fra Martha Stewart. Stemplet er embosset guld, men har lige ( her til aften) købt et andet et der er bedre til anledningen, så det må jeg få sat på i stedet.



Disse billeder er fra en dejlig tur til Skagen vi havde i sommers. Jeg kan ikke huske hvor papirerne er fra, har fået alle strimler med navn blandet sammen:-)




Dette billede er fra en af de dage hvor William ikke helt er på toppen, så er det skønt at slappe af hos far.







Kan i alle have en rigtig dejlig uge.

Tak fordi du kiggede forbi.
Posted by Picasa

søndag den 15. august 2010

Nyt fra mig:-)

Så kom der nyt fra mig:-)
Jeg har nærmest ikke tænkt på scrap hele sommeren, har slet ikke haft lyst til at sidde inde i det gode vejr vi har haft. Har brugt al min tid sammen med min familien i haven, malet stakit, vinduer og udhæng, så nu mangler vi bare huset.... Vi har haft en dejlig lang sommerferie og jeg har stadig 14 dage tilbage.... Skøønt!
Så i sidste uge da børnene var afsted og Brian på rejsearbejde, fik jeg faktisk lavet 4 LO´s og 5 kort, nøj hvor jeg nød at scrappe igen:-)


Her er 2 af de LO´s jeg fik lavet og et par kort. Resten kommer om et par dage!!!







SUPERMAN


Og lige et par tøsekort lavet af rester.




Rigtig god søndag!!!:-)
Posted by Picasa