søndag den 6. marts 2011

Faster igen:)

Så blev jeg faster igen:) til en lille pige.
Har lavet dette kort til den prinsessen, som har ligget klar i et stykke tid, da moderen gik 11 dage over tid:) Vi skal nu ned og se hende for første gang her i eftermiddag:)



Rigtig god søndag!

fredag den 4. marts 2011

Bagetid

Kan se jeg har et par LO's jeg ikke har vist fra scrap i Frederikshavn. Det ene får i så nu:)
Med dette LO vandt jeg i en skitse konkurrence, hele 200 kr til scrapper, det var bare lækkert. Fik købt mig et nyt album, synes lige pludselig de er så fyldte, men det har jo nok noget med alt den "fyld" jeg sætter på mine LO's, hvilke jeg ikke gjorde på mange af mine første LO's:)

Idag står den på job, helt til kl 24 i aften. Ellers går vores weekend med fastelavn, noget som Astrid har glædet sig til i flere måneder, hun har fået den smukkeste prinsessekjole, så måske det er derfor:)

Dette er i øvrigt 2½ år gamle billeder af Astrid:)





Håber i alle får en rigtig god weekend!
Posted by Picasa

onsdag den 2. marts 2011

En prøve


Så fik jeg mit første LO færdigt med de (for mig) nye teknikker fra modelling paste kurset, blev nu ikke helt som jeg vil have det, men øvelse gør jo mester:)

Jeg har først brugt modelling paste på hele LO'et, meget sjovt at arbejde med, og giver en fed struktur. Jeg har herefter brugt hvid akryl maling og cracle paint, som er den sand farvet, skulle have brugt hvid, men har desværre ikke fået fat i den endnu, herefter har jeg sprayet med sølv glimmermist.

Bogstaver og lysekrone er malet med craclepaint og herefter brugt clossy accent.






Det var alt for denne gang....

Og tusind tak for jeres søde kommentarer:)
Posted by Picasa