søndag den 25. oktober 2009

Astrid 3 år



Igår blev Astrid hele 3 år, hvor tiden dog flyver afsted, til hende havde jeg lavet et sødt Hello Kitty kort....Vi havde en rigtig dejlig dag, Astrid blev vækket med fødselsdagsang på sengen, en hel anden oplevelse end bare for 1 år siden, dengang forstod hun ikke det helt, men det skal jeg da lige love for hun gjorde igår "kommer gæsterne nu"? - "Hvornår kommer gæsterne"? hørte vi på indtil kl 14 og så kom gæsterne med de længe ventede pakker


I stuen stod der en STOR pakke fra mor og far....spændende!!!!!


Og her se vi så den stolte ejer af den smukkeste prinsesse cykel:-) Tror hun nåede at cykle et par kilometer inden gæsterne kom... indenfor.

Og så stod den på boller, varm cacao, kagemand og is...... Det samme gør den så idag. Idag skal der nemlig også holdes fødselsdag, og tænkt sig, pigen tror jo hun har fødselsdag i 3 dage i træk, for der skal også holdes i børnehaven på mandag, men hun ved jo ikke bedre :-) God søndag til alle.
Posted by Picasa

8 kommentarer:

  1. Et stort tillykke med prinsessen. Dejlig at holde børnefødselsdag. En skarm at de så hurtig bliver store. Cyklen passer til prinsessen.

    Kortet er så sødt. Man bliver aldrig for gammel til Hello Kitty selv når man er næsten 17 år.

    God søndag

    SvarSlet
  2. Et stort tillykke med din datter Mette - sikken fin cykel hun fik!
    Jeg kan godt huske det der med at der hele tiden bliver spurgt til hvornår gæsterne kommer. Vi gjorde det at vi inviterede til fødselsdags brunch k. 10...så skulle de små ikke vente så længe :0)
    Hilsen Sanne

    SvarSlet
  3. Tillykke tillykke med din skønne prinsesse! Det var da en cykel der er en prinsesse værdig:O) Og kortet er super sødt!

    SvarSlet
  4. Tillykke med hende.. Ja tiden flyver afsted.. Hvor er hun bare sød.. Og et super sødt kort til en sød pige.. Vi ses lørdag..

    SvarSlet
  5. Hvor er det en flot cykkel - men mangler der ikk lidt stjerner der ??? ;o) Skal nok tage punchen med lørdag

    Er altså vild med dit kitty kort - øv jeg nåede slet ikk at bruge denne i big shoten i torsdag´s

    SvarSlet
  6. Tillykke med datteren, fantastisk at se og opleve verden gennem en 3 åriges øjne. Kan snildt se logikken i at man har fødselsdag i 3 dage ;-) Ja, mine er jo 19 og 21, og vi er nu blevet forbudt morgensang... snøft

    SvarSlet
  7. Tillykke med datteren, og siiken en flot cykel.
    Og rigtig sødt kort du har lavet.

    SvarSlet
  8. Et noget forsinket med et meget stort tillykke med din lille prinsesse.:) Håber hun havde en dejlig dag. Ja den cykel skal nok blive kørt til.;O)
    Sødt kort du har lavet til hende :)

    SvarSlet

Tak fordi du var så sød at lægge en kommentar, håber du snart kigger indenom igen:)